En liten oppdatering..


Teddy og jeg tenkte at vi skulle gi lyd fra oss igjen. Ser at det er flere som er innom bloggen hver dag, så da er vel kanskje en oppdatering på sin plass.

Hjemme hos oss er det travle, men koselige dager. Teddy og familiens ettåring er blitt bestevenner, og leker mye sammen. Haakon kaster ball, mens Teddy løper etter. De deler på mariekjeksene og er alltid kjempeglade for å se hverandre. Nå som jeg er hjemmeværende, blir det mange turer på Teddy. Han er med på de aller fleste trilleturene, og elsker det. Han er blitt en skikkelig mammadalt, og går alltid i hælene mine. Sånn blir det vel når jeg er hjemme stort sett hele tiden. 

Både i sommer og i høst har det blitt flere turer i fjellet på Teddy. Han synes det er så deilig med lange turer, og sover gjerne i flere dager etterpå når han virkelig har slitt seg ut. På bildet under nyter Teddy høstværet, på tur med pappa i Trollheimen. 

Én kommentar

Else Berit

13.10.2013 kl.23:10

ååh utrolig skjønn da ... jeg får meg hund nå på fredag . en dp . då blir de nokk travelt for meg men gleder meg :) utrolig flotte bilder !

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

29, Orkdal

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits