Søndagskos ute i solaI dag har vi vært ute i sola alle tre. Teddy lekte seg, løp fram og tilbake og gravde i snøen. Jeg fikk tatt noen fine bilder av han, i dag hadde han faktisk tid til å stå stille også.

På fredag feiret Christian bursdagen sin, og da ble det mye lek med onkel Trond. Det er alltid så morsomt. På lørdag var Teddy helt utslitt, det tar på med så mye besøk. Forøvrig har helga gått med til å kjefte på et nytt saueskinn jeg har kjøpt og lagt på benken vår. Det er han nemlig livredd! I morges løp han ut fra soverommet for å se om det fortsatt lå der, og så var vi i gang med bjeffingen igjen. Jeg skjønner ikke hva det er med det som er så skummelt, men noe er det hvertfall.

Fine lille gutten min

Teddy og meg ute i sola

Vi koser oss på tur

2 kommentarer

lisellish

29.jan.2012 kl.21:16

sykt stilig blogg du har, utrolig gøy å lese den! :)

Marte og Kira

30.jan.2012 kl.09:11

Fine bilder av dere :)

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

27, Orkdal

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits