Julaften og 1.juledag


Julaften startet rolig for Teddys del. Han så ikke noe poenget i å stå opp tidlig, så han ble liggende i sengen. Litt utpå ettermiddagen ble han kammet og pyntet, før vi kjørte til Steinan. Der var det god mat og gaver, også til Teddy.

Etter at alle gavene var åpnet ble det lek med pappa for Teddys del. Det er alltid like morsomt, selv om det også er litt skummelt når pappa gjemmer seg og plutselig kommer løpende.

Vi overnattet til 1.juledag, og da kom også tante Heidi opp til Steinan igjen. Teddy synes det var stor stas å se henne igjen. På kvelden kjørte vi hjem igjen. Det var en kjempesliten liten gutt som sovnet med en gang vi kom inn døra. Det kan nemlig være ganske slitsomt med julefeiring!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

27, Orkdal

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits