En liten oppdatering


Nå er det bra lenge siden forrige oppdatering. Sist uke var Christian og jeg i London, så Teddy var hos mamma og pappa. Jeg tror man trygt kan kalle det en luksusferie for hans vedkommende. Der fikk han servert karbonadedeig på tørrforet sitt, og gikk mange lange turer hver dag. Det var en sliten gutt vi hentet hjem på søndag. Denne uken har han sovet mye, selv morgenturen har ikke vært særlig interessant. I morges valgte han å heller sove videre på puten min, enn å stå opp da jeg skulle på jobb.

Forøvrig er mandarinsesongen i gang, med alt det morsomme det innebærer. Som jeg har skrevet om tidligere, så hater Teddy lukten av dem. Jeg skal prøve å filme han en dag, for det showet som foregår her hjemme når det skal spises en mandarin er helt komisk. Han hopper frem og tilbake, bjeffer og kjefter. Lille raringen min.


3 kommentarer

05.nov.2011 kl.08:00

søte, lille Teddy som e så glad i å gå tur :-))

Christian

07.nov.2011 kl.06:15

Lille røveren :)

Katrine Og Santo

10.nov.2011 kl.23:22

Skjønne Teddy er altså! ;)

En bedre venn finnes ikkje! :)

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

27, Orkdal

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits