Teddy på Nerskogen


Tidligere i uken var vi på besøk til mamma og pappa på hytta på Nerskogen. Jeg og mamma tok med Teddy ned til vannet, så han fikk bade litt. Og det gjorde han gjerne. Han la seg rett ned i vannet, rullet rundt og plasket med labbene.


Etter å ha badet, var det godt å legge seg i sola på verandaen. Der lå han og sov helt til det kom jordbær og is på bordet. Det må man nemlig få med seg, og den beste plassen å sitte da, er på fanget til pappa'n sin.


Da isen var spist opp, koste Teddy seg på verandaen fram til det var på tide å kjøre hjem. Det var en veldig sliten gutt som gikk og la seg da vi kom inn døra her hjemme, det tar på med en dag på fjellet!


3 kommentarer

Christian

31.jul.2011 kl.19:21

Og nå er han fremdeles myk og fin i pelsen :)

Høyfjellsvann er skikkelig kurbad!

Siewartz

01.aug.2011 kl.00:19

Han er jo bare helt nydelig! =P Deilig med en lang dag i frisk luft! Og veldig kjekt når de sover så tungt etterpå også ;)

02.aug.2011 kl.22:18

Lille finingen... du må snart kom på besøk igjen :-)

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

27, Orkdal

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits