Aspeløvet mitt


Slik har Teddy stått og sett ut, omtrent hele helgen. Han har alltid vært kjemperedd for radiatoren som står under vinduet. Den lager nemlig sånn skummel lyd når han slipper ballen sin oppå den! På fredag la Christian flere puter på radiatoren, og da var det ikke så skummelt lenger. Teddy turte da å gå bort til vinduet, og ble stående og se ut. Men da dukket det opp et annet problem. Jeg tror kanskje at han har litt høydeskrekk, for han stod og skalv verre enn et aspeløv mens han kikket ned. Hvis han ser noen hunder nede på veien begynner han å skjelve enda mer, mens han følger med på hvor de går hen. Det er nemlig så spennende å stå og se på!

Én kommentar

Marit

27.feb.2011 kl.22:23

Sååå søt han er. Kjenner veldig godt igjen oppførselen til Teddy, har det veldig likt med min Leah. Ofte blir hundene supernysgjerrige for å få med seg hva som skjer, samtidig som de er veldig skeptiske. Da får man mange morsomme øyeblikk;)

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

26, Trondheim

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits