Bolonkatreff på Brundalen


På søndag var vi på besøk hos Tinka. Da jeg fortalte Teddy at vi skulle dit, begynte han å skjelve fordi han var så spent. Han er jo så glad i Tinka.

Vi gikk også en tur og Teddy fikk møte Chica og Xera Bella som bor i nabolaget. Det å hilse på andre hunder er jo så morsomt. Det var nok ganske slitsomt å treffe alle disse søte bolonkajentene. Teddy sovnet i bilen på vei hjem, og sov helt til dagen etter. Da var det såvidt han orket å gå morgenturen sin, og måtte bæres ned trappene. Etterpå skulle han rett opp i sengen og legge seg igjen, så det er tydelig at det tar på å være på besøk! 

Én kommentar

Grynet79

25.feb.2011 kl.07:41

<3 Så utrolig nydelige bilder. Du skriver på en slik morsom måte også, så jeg sitter alltid og smiler nåe jeg leser innleggene dine:)

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

26, Trondheim

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits