Godt nyttår


Håper alle hadde en fin nyttårsfeiring, både to- og firbeinte. Vi var på Steinan sammen med pappa, og mamma som kom hjem fra jobb etterhvert. Teddy koste seg med tyggebeinet sitt store deler av kvelden. Når rakettene smalt som verst, var det trygt å gjemme seg under bordet som hadde en lang duk. Han ville også ut en tur i tolv-tiden, men begynte fort å skrape på ytterdøren igjen. Det var nok litt skummelt å være ute akkurat da. Det ble litt bjeffing når det smalt rett utenfor husveggen, ellers gikk det veldig bra under fyrverkeriet i år også.

I dag er Teddy kjempesliten, og har lagt seg på teppet mitt for å sove. Han våknet såvidt når han kjente lukten av hvitost, men sovnet fort igjen etter å ha fått en liten smaksprøve. Det tar jo på med nyttårsfeiring for de små også!Teddy leker med pappa. Her skal hele ansiktet vaskes, enten man vil eller ikke!

Én kommentar

AneteK - Jeg bor i Latvia!

01.jan.2011 kl.15:23

Fine bilder!! Godt nytt år til deg og! Ønsker en super første dag på 2011

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

26, Trondheim

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits