Status: betennelse i øyet


I dag har det ikke vært mye fart i Teddy. Han begynte å knipe igjen det ene øyet i går, og det ble veldig hovent. Så da ble det en tur til dyrlegen i morges. Der fikk han dryppet og renset øyet, før han fikk en kortisonsprøyte. Sprøyten gjorde susen, og som damen i skranken på dyreklinikken sa; 'Der har vi en som er i den syvende himmel'.

Da de kom hjem, var det ikke mye futt i Teddy. Han ble liggende tre timer i sengen med meg, som selvfølgelig måtte ligge og passe på han. Han passet jo på meg da jeg var syk, så da passer jeg på han også. Etter en stund våknet han litt til, og sjanglet seg bort til matfatet sitt. Litt mat og en tur ut gjorde susen, og sjanglingen ga seg mer og mer utover dagen.

I kveld har vi hatt besøk av tante Stine, så da har det vært full fart igjen. Det var nok godt å få besøk, litt oppmerksomhet og underholdning hjelper alltid på formen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

26, Trondheim

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits