Men maten din ser jo mye bedre ut, mamma!


I dag har jeg fri, og skal bruke dagen med Teddy. Vi har allerede vært ute på en lang tur, det var jo faktisk sol i dag. Har vært langt mellom slike dager i høst, så dem må vi sørge for å utnytte. Jeg fikk tildelt prisen som verdens kjipeste mamma da vi skulle gå inn i dag. Flere andre hunder var jo fortsatt ute, og Teddy kunne ikke skjønne hvorfor akkurat han måtte inn! Jeg har funnet ut at den letteste måten å få han med meg på, er å snu ryggen til han, begynne å gå, og si 'hadet da!'. Da kommer han i en rasende fart og skal være med likevel.

Nå har han sovnet i fanget mitt, veldig koselig synes jeg. Han finner nok snart veien til sin nye favorittplass, badegulvet. Vi har skrudd opp varmen der inne, og det har også de i etasjen under gjort. Dermed er det kjempevarmt der inne, spesielt på gulvet. Tror det falt i smak hos den lille prinsen!

2 kommentarer

13.okt.2009 kl.12:52

Så utrolig søt hund! ;D skikklig krøll:)

Eva

15.okt.2009 kl.00:42

Luringen :-)

Skriv en ny kommentar

Hilde

Hilde

26, Trondheim

Hilde lager blogg om sin lille gutt, Teddy. Her kommer det bilder og morsomme historier fra hverdagen vår. Vil du kontakte oss, er epostadressen vår teddysverden@hotmail.com.


Teddy er en hund av rasen tsvetnaya bolonka, også kjent under navnet bolonka zwetna. Han er født 4.oktober 2008, hos Kerstin og Bodo i Sogndal.

Kategorier

Arkiv

hits